TRANSPORT POKOJNIKA

Pogrebno preduzeće „HAD“ obezbeđuje Vam najkvalitetniji transport pokojnika u zemlji i inostranstvu 00-24h. Ugovaranje za transport pokojnika vrši se preko terenskog lica  koje u najkraćem vremenskom periodu stiže na Vašu željenu adresu u što kraćem vremenskom intervalu. Pored toga, preduzeće „HAD“ Beograd Vam garantuje najpovoljniju cenu za transport.  

Kada se konkretno radi o transportu iz inostranstva u Srbiju postoji određena procedura koja treba da bude ispunjena kako bi ova vrsta transporta bila omogućena. Potrebno je  dostaviti pasoš konzulatu Republike Srbije kako bi dobili sprovodnika. Za ovaj postupak, u skladu sa dogovorom porodice, preduzeće HAD Vam nudi da na Vaš zahtev obavi ovaj deo posla umesto Vas. Pored zahteva porodice, potreban je pasoš preminule osobe i potvrda o uzroku smrti. Pogrebno vozilo se prilagođava u skladu sa međunarodnim propisima.

„HAD“ raspolaže sa specijalnim pogrebnim vozilima koji su napravljeni za ovakvu vrstu transporta i u skladu su sa svm propisima.

Primarni cilj naše agencije je da pruži maksimalnu podršku ožalošćenim porodicama u zemlji i inostranstvu, ljudima koji su neuporedivo daleko od svoje kuće.