SANDUCI

Pogrebni sanduci su nešto o čemu se prvo razmišlja kada je sahrana u pitajnu. Kakav pogrebni sanduk treba odabrati i koja je cena pogrebnih sanduka?

Kada odabirate pogrebni sanduk za sahranu obratite pažnju na kvalitet i cene pogrebnih sanduka koji se nude kod nas na tržištu. Pogrebno preduzeće „HAD“  se upravo ističe između ostalih pogrebnih preduzeća u Beogradu kvalitetom pogrebnih sanduka kao i povoljnim cenama pogrebnih sanduka koje nudimo našim klijentima.

U ponudi pogrebnog preduzeća „HAD“ nalazi se veliki izbor pogrebnih sanduka koji su niže, srednje i visoke klase. Naše cene pogrebnih sanduka su jedne od najpovoljnijih na našem tržištu. Cena pogrebnih sanduka zavisi od kvaliteta sanduka koji izaberete. Naše osoblje u pogrebnom preduzeću „HAD“ pomoćiće vam da izaberete pogrebni sanduk u skladu sa vašim potrebama, običajima i po pristupačnoj ceni.

Pored istaknutih pogrebnih sanduka u ponudi imamo sve ostale vrste i modele pa je najbolje da nas kontaktirate da se direktno dogovorimo o pravom izboru pogrebnog sanduka. U ponudi imamo sve vrste pogrebnih sanduka a ovde smo vam predstavili samo mali deo naše ponude. Prodaja pogrebnih sanduka za svih tipova i vrsta najboljeg kvaliteta.